Manofar® - spolna
moč kot nekočManofar® sprošča mišično tkivo, širi žile
in pomaga k pretoku krvi v penis, hkrati pa
preprečuje, da kri iz penisa prehitro ne izteče.
Manofar na ta način omogoča močno in
dolgotrajno erekcijo.

Manofar naravne viale za moške sproščajo mišično tkivo, širijo žile in pomagajo k pretoku krvi v penis, hkrati pa preprečujejo, da kri iz penisa prehitro ne izteče. Manofar na ta način omogoča močno in dolgotrajno erekcijo. Manofar je namenjen izključno uporabi moškim in ni namenjen za uporabo pri ženskah in mlajših od 18 let.


Kako deluje?

 


Manofar® je zeliščni pripravek namenjen povečanju spolne moči in izboljšanju spolnega življenja pri moških. Manofar sprošča mišično tkivo, širi žile in pomaga k večjemu pretoku krvi v penis, hkrati pa preprečuje, da kri iz penisa prehitro ne izteče. Manofar tako pomaga pri doseganju močne in dolgotrajne erekcije. Izdelek lahko pomaga tudi moškim, ki imajo probleme s prezgodnjim izlivom, saj izdelek omogoča bistveno boljšo kontrolo in zadrževanje orgazma.

Ko je moški mlad, se mu zdi doseganje in ohranjanje erekcije nekaj naravnega in preprostega. Včasih je dovolj že bežna misel. Toda pod površjem, v našem telesu se dogaja veliko aktivnosti, ki omogočijo in ohranijo erekcijo. Erekcija je posledica kompleksnih živčnih in žilnih interakcij, ki so ponavadi povezane s spolno vzburjenostjo. Krvni obtok ima pomembno vlogo pri doseganju in ohranjanju erekcije. Ko ste spolno vzburjeni, se vaši možgani in živčne celice odzovejo na spolne dražljaje s pošiljanjem signalov prek hrbtenjače do lokalnega živčevja v penisu. Signali iz možganov v spolnem udu povzročijo sproščanje dušikovega oksida, zaradi katerega se mišice v penisu sprostijo. To omogoči povečan dotok krvi in napolnitev gobastega tkiva v brecilih s krvjo. Penis iz tega razloga nabrekne in se dvigne. Ko se brecila večata, pritiskata na membrani, ki ju obdajata. Pritisk na membrani povzroči pritisk na (odtočne žile) vene, ki odvajajo kri iz penisa, zaradi česar kri ostane »ujeta« v brecilih, penis pa se ohranja nabreknjen in otrdel. Manofar spodbuja sproščanje dušikovega oksida in povečuje krvni pretok. Manofar omogoča močno in dolgotrajno erekcijo.


  

PREDNOSTI


 
 • Močnejše in daljše erekcije
 • Povečuje spolno moč
 • Večja kontrola erekcije
 • Preprečuje prezgodnji izliv
 • Deluje kot afrodizijak
 • Krajši čas okrevanja med orgazmi
 • Samo naravne sestavine
 • Učinkuje že po petnajstih minutah
 • Deluje lahko več kot 24 ur
 • Manj stranskih učinkov
 • Na voljo brez recepta
 • Garancija vračila celotne kupnine 


 

Uporaba
Manofar vialo zaužijte približno eno uro pred spolno aktivnostjo. Pred uporabo vialo dobro pretresite, jo zaužijte ter s kozarcem vode poplaknite vsebino viale. Vsebina vial je sladkega okusa. Čas nastopa učinka je od posameznika do posameznika različen, običajno pa znaša od četrt ure do ene ure. V primeru, da Manofar vzamete ob obilnem obroku, bo morda začel učinkovati kasneje. Manofar zanesljivo deluje vsaj 24 ur, vendar moški opisujejo ugodne učinke tudi več kot 48 ur po zaužitju. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da pred spolno aktivnostjo ne pijete velikih količin alkoholnih pijač.

Prednost Manofar vial je v hitrost učinkovanja. Zaradi neposrednega oralnega zaužitja Manofar viale delujejo veliko hitreje kot kapsule ali tablete.

Manofar ne smete vzeti več kot enkrat dnevno. Odmerki večji od ene viale ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost. Manofar shranjujte izven dosega otrok. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.

Manofar viale so v pakiranju po 4 viale na škatlico.
 

Kontraindikacije
Pred začetkom jemanja prehranskega dopolnila natančno preberite navodila, saj vsebujejo za vas pomembne podatke. V primeru, da imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali medicinsko sestro.

Manofar se odsvetuje v primeru:
 • da imate hujše težave s srcem ali jetri,
 • da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap in
 • da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami.

V primeru, da niste prepričani, o katerikoli izmed zgoraj navedenih reči, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta. Manofar ni namenjen osebam mlajšim od 18 let ter ženskam.
  erekcija in impotenca


Stranski učinki


 
Manofar lahko povzroči nekatere nezaželene stranske učinke, ki so po svoji naravi navadno blagi in ne trajajo dolgo. Najpogostejši stranski učinki so zardel obraz, lažji glavobol, suha usta in spahovanje. V kolikor se ob uživanju Manofar pojavijo kakršnikoli neželeni stranski učinki prenehajte z uživanjem, oziroma zmanjšajte količino na polovico viale. Odmerki večji od ene viale ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost.