SESTAVINEZelišča in ostale sestavine so najvišje kakovosti,
ter mnogo intenzivnejša in učinkovitejša
kot pri
primerljivih izdelkih. Iz tega razloga je Manofar
izbira številka ena za večino moških s problemi
pri erekciji.
Motnja erekcije

L-ARGININEL-arginine HCl je izredno koristna aminokislina, ki stimulira izločanje dušikovega oksida. Dušikov oksid sprošča mišično tkivo v penisu, povečuje krvni pretok v penisu in pomaga pri doseganju erekcije. L-argininu na splošno pripisujejo mnoge pozitivne učinke na človeško telo, od izboljšanja plodnosti pa vse do zdravljenja demence.
  erekcija

GUARANAPaullinia Cupana seed extract ali Guarana je zimzelena rastlina, ki raste v Venezueli in na severu Brazilije. Njena semena so zeliščni stimulans, podoben kofeinu, vendar mnogo močnejši. Od kofeina se razlikuje tudi v tem, da se zelo počasi sprošča, saj so njena semena mastna in niso topna v vodi, zato jih telo počasneje absorbira, kar omogoča intenzivnejše in daljše delovanje. Guarana je predvsem priljubljena zaradi svojih poživiljajočih lastnostih, hkrati pa lahko deluje blagodejno na debelo črevo, kjer lahko zmanjšuje simptome vnetnih bolezni in procesov črevesja. Je tudi diuretik, ki pomaga pri zdravljenju okužb sečil, driske, boleče menstruacije in glavobola.

 
  erektilna disfunkcija

MACALepidium meyenii root powder bolj znan kot Maca ima zelo dolgo tradicijo uporabe v Južni Ameriki. Maca deluje kot afrodiziak, povečuje pretok krvi v penisu ter krepi spolno moč. Prebivalci Andov jo že stoletja uporabljajo za zdravljenje neplodnosti in izboljšanje spolnega življenja. Klinične študije dokazujejo, da so aktivne sestavine v Maci imenovane Macaeni in Macamidi odgovorne za izboljšanje spolne funcije pri moških ter povečanje količine semenske tekočine.


 
impotenca

RHODIOLARhodiola Rosea root extract, Rhodiola - zelišče znano tudi pod imenom Golden Root raste predvsem v hladnih predelih našega planeta (Arktika, Sibirija). Glavna naloga tega zelišča je zmanjševati stres in napetost. Poleg tega naj bi pomagal tudi pri vzdržljivosti in boljši koncentraciji.
  erekcija

INGVERZingiberis Officinale root extract ali Ingver. Ingver je zelo uveljavljen v alternativni medicini in tradicionalni kitajski medicini. Ingver je priljubljena začimba in naravno zdravilo, ki varuje prebavila ter lajša trebušne krče. Ingver je hkrati učinkovito poživilo za krvni obtok, saj preprečuje nastajanje krvnih strdkov in pomaga pri lajšanju težav z ožiljem. Ingver pomaga razširiti krvne žile in tako izboljšuje erekcijo.
  Manofar

DAMIANATurnera Diffusa powder extract. Damiana je rastlina, ki izvira iz ZDA in Mehike ter delov tropske Amerike in Afrike. Njeni listi se uporabljajo kot afrodiziak in za krepitev tako moškega kot tudi ženskega spolnega sistema. Njene čarobne moči so prepoznali že stari Indijanci, še posebno Maji, ki so to zares aromatično zelišče cenili kot napoj za vse vrste spolnih težav, od impotence do neplodnosti, uporabljali pa so jo tudi za dvigovanje spolne sle. Dandanašnje raziskave kažejo, da rastlina dejansko deluje kot naravni antidepresiv in nam lahko pomaga pri nadzorovanju anksioznosti, tržno pa se poudarja predvsem njen sloves naravnega afrodiziaka.

 
Sorbitol

SORBITOLSorbitol je naravno sladilo. Nadomestek za sladkor ima široko paleto uporab. V prehrambeni industriji se uporablja kot sladilo, ojačevalec okusa in konzervans. Vedno več pa se uporablja tudi v kozmetiki in farmacevtskih izdelkih
 
Manofar

GLUKOZNI SIRUPGlukozni sirup je jedilni sirup, ki ga dobimo tako, da zmešamo grozdni sladkor v prahu in vodo v razmerju 1 : 1, tako da vodo segrevamo do vretja, nato pa vanjo po žlicah dodajamo sladkor.
   
 

 
impotenca