POGOSTA VPRAŠANJA


 
 • Povečuje spolno moč
 • Večja kontrola erekcije
 • Močnejše in daljše erekcije
 • Krajši čas okrevanja med orgazmi
 • Hitrejše delovanje
 • Deluje lahko več kot 24 ur
 


Kako Manofar deluje?
Manofar je zeliščni pripravek namenjen povečanju spolne moči in izboljšanju spolnega življenja pri moških. Manofar sprošča mišično tkivo, širi žile in pomaga k večjemu pretoku krvi v penis, hkrati pa preprečuje, da kri iz penisa prehitro ne izteče. Manofar tako pomaga pri doseganju močne in dolgotrajne erekcije. Izdelek lahko pomaga tudi moškim, ki imajo probleme s prezgodnjim izlivom, saj izdelek omogoča bistveno boljšo kontrolo in zadrževanje orgazma.
 

Kakšna je uporaba Manofar?
Manofar vialo zaužijte približno eno uro pred spolno aktivnostjo. Pred uporabo vialo dobro pretresite, jo zaužijte ter s kozarcem vode poplaknite vsebino viale. Vsebina vial je sladkega okusa. Čas nastopa učinka je od posameznika do posameznika različen, običajno pa znaša od četrt ure do ene ure. V primeru, da Manofar vzamete ob obilnem obroku, bo morda začel učinkovati kasneje. Manofar zanesljivo deluje vsaj 24 ur, vendar moški opisujejo ugodne učinke tudi več kot 48 ur po zaužitju. Da bi vam sredstvo kar najbolje koristilo, vam svetujemo, da pred spolno aktivnostjo ne pijete velikih količin alkoholnih pijač. Prednost Manofar vial je v hitrost učinkovanja. Zaradi neposrednega oralnega zaužitja Manofar viale delujejo veliko hitreje kot kapsule ali tablete.

Manofar ne smete vzeti več kot enkrat dnevno. Odmerki večji od ene viale ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost. Manofar shranjujte izven dosega otrok. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.
 

Kdaj ne smete zaužiti Manofar?
Manofar se odsvetuje v primeru: da imate hujše težave s srcem ali jetri, da ste pred kratkim preboleli srčni infarkt ali možgansko kap in da ste bolnik z nekontroliranimi aritmijami. V primeru, da niste prepričani, o katerikoli izmed zgoraj navedenih reči, o tem vsekakor povprašajte svojega osebnega zdravnika ali farmacevta.

Manofar ni namenjen ženskam in moškim mlajšim od 18. leta.

Pred začetkom jemanja prehranskega dopolnila natančno preberite navodila, saj vsebujejo za vas pomembne podatke. V primeru, da imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali medicinsko sestro.
 

Ali Manofar povzroča neželene učinke?Manofar lahko povzroči nekatere nezaželene stranske učinke, ki so po svoji naravi navadno blagi in ne trajajo dolgo. Najpogostejši stranski učinki so zardel obraz, lažji glavobol, suha usta in spahovanje. V kolikor se ob uživanju Manofar pojavijo kakršnikoli neželeni stranski učinki prenehajte z uživanjem, oz zmanjšajte količino na polovico viale. Odmerki večji od ene viale ne povečajo učinkovitosti, povečajo se le neželeni učinki in njihova jakost.

Pred začetkom jemanja prehranskega dopolnila natančno preberite navodila, saj vsebujejo za vas pomembne podatke. V primeru, da imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali medicinsko sestro.
 

Katere naravne sestavine vsebuje Manofar viala?
Viale Manofar vsebujejo sestavine, ki se v alternativni medicini že stoletja uporabljajo za odpravljanje motenj erekcije. Ekstrakti zelišč so najvišje kakovosti in pridobljeni s posebnimi metodami ekstrakcije in iz tega razloga mnogo močnejši in učinkovitejši kot v primerljivih izdelkih. Vsebnost ene viale Manofar je 10ml, sestavljajo jo: L-arginine, guarana, maca, rhodiola, ingver, damiana, sorbitol in glukozni sirup.
 

Kaj naj naredim v primeru, da z izdelkom ne bom zadovoljen?
V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni vam bomo ob vračilu preostalih dveh vial povrnili celotno kupnino.

 


 

ZAKAJ MANOFAR?


 • Močnejše in daljše erekcije
 • Povečuje spolno moč
 • Večja kontrola erekcije
 • Preprečuje prezgodnji izliv
 • Deluje kot afrodizijak
 • Krajši čas okrevanja med orgazmi
 • Samo naravne sestavine
 • Učinkuje že po petnajstih minutah
 • Deluje lahko več kot 24 ur
 • Manj stranskih učinkov
 • Na voljo brez recepta
 • Garancija vračila celotne kupnine


 


Prevzem na paketomatu in paketnih trgovinah (Parcel shop in poštno ležeče)?
DPD prevzemna mesta so odlična rešitev za kupce, ki želijo popolno diskretnost ob prevzemu pošiljke, saj služijo kot priročne prevzemne točke. DPD omogoča pošiljanje poštno ležeče na vse 3DVA trafike ter na vse bencinske servise v Sloveniji. Vsa DPD prevzemna mesta najdete na naseldnji povezavi: https://www.dpd.com/si/sl/pickup-prevzemne-tocke/najdi-pickup-prevzemno-tocko/

DPD tako predstavlja najugodnejšo rešitev za prejemnika paketa v Sloveniji, saj se Vam v celoti prilagodi glede dostave. Pošiljko Vam lahko dostavi DPD kurir na domači ali službeni naslov, pred samo dostavo Vas tudi pokliče po telefonu (okvirni čas dostave predhodno dobite po e-mailu ali smsu), ali Vam pošiljko dostavi kot poštno ležeče na DPD prevzemno mesto (trafika 3DVA ali bencinski servis). Plačilo na prevzemnih mestih je možno tako v gotovini, kakor tudi s kreditno kartico. Ob prevzemu paketa prevzemna mesta obračunavajo tudi dodatek za prevzem paketa 0,30 € in dodatek za plačilo odkupa 0,85 €. Znesek za storitev obračuna Petrol ali OMV ali 3DVA in se poravna ob prevzemu paketa. MOL omenjenih storitev ne zaračunava.

Kakšni so načini plačila?
Ponudnik omogoča dva načina plačila:
 • Pri plačilu po povzetju ponudnik pošiljko odpošlje priporočeno z odkupno vrednostjo. Plačilo kupnine in stroškov pošiljanja je ob prevzemu pošiljke.
 • Drugi način plačila je plačilo s kreditnimi karticami preko Paypala. Paypal je način plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca.
 

Kakšni so stroški pošiljanja?
Pogodbeni partner za za dostavo pošiljk je DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co). Cena dostave za področje Slovenije znaša 4€. Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna. Pri plačilu odkupnine DPD ne zaračunava nobene provizije. Odkupnino paketa lahko kupec DPD kurirju ob dostavi plača z gotovino ali s kartico. 
 

Ali se bo videlo, kaj je v pošiljki? Kako bo izgledal moj paket?
Ne, pošiljke so povsem diskretno zapakirane, zapečatene in neoznačene. Notranjost paketa ne bo vidno drugim. V primeru, da naročila ne želite prejeti na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbranem prevzemnem mestu.
 

Kdaj lahko pričakujem pošiljko?
V primeru, da je naročilo na delovni dan oddano do 11 ure, ponudnik pošiljko odpošlje še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 11 uri, pošiljko ponudnik odpošlje naslednji delovni dan. Pošiljka navadno prispe naslednji dan po odpošiljanju. Na dan dostave prejmete sms ali e-mail, preko katerega lahko spreminjate Vaše možnosti glede dostave. Lahko si naročite dostavo na drug delovni dan, ob drugi uri, na drug naslov, na DPD prevzemno mesto,…itd. Partner za dostavo pošiljk DPD (Dynamic Parcel Distribution GmbH & Co) omogoča kar se da prilagodljivo dostavo pošiljk za prejemnika paket. DPD izvaja dostavo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. In 16. uro. Uradni rok dostave, za katerega je zavezan DPD, je sicer 3 dni, vendar paket navadno prispe že naslednji delovni dan.

 
impotenca